PAPI'S COMFORT KITCHEN

Recentreview


4.5 stars out of 53 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Papi's Comfort Kitchen. Want to know more? Find out more.

19 Jan 2023 at 14:05 Best sandwiches in Utrecht
12 Dec 2022 at 11:03 Lekkere en flinke tosti's! We hadden 1,5 tosti p.p besteld, maar dat was toch vrij veel. De favorieten: Cubano en de Grilled cheese+Chorizo
10 Dec 2022 at 17:28 Het eten is de prijs niet waard. Het is niet vies, maar een beetje smaakloos een kleine portie. €2,- minder per gerecht zou eerlijker zijn.
6 Dec 2022 at 14:52 Amazing!
30 Nov 2022 at 16:02 Bezorging was iets later dan gevraagd, 13.40 ipv 13.30, maar het eten was weer heerlijk, top!
6 Nov 2022 at 15:34 Vergeet Broodje Mario, vergeet Broodje Ben. Hier haal je de al-ler-lekkerste broodje van U! En altijd goed warm bezorgd.
7 Oct 2022 at 14:33 Sandwich was really tasty and great, I will repeat. Churros are OK but not the chocolate, I prefer nutella.
17 Aug 2022 at 13:49 Nu bijna elk broodje geprobeerd en letterlijk alles is enorm lekker! Aanrader!
22 Jul 2022 at 14:32 Snelle bezorging en heerlijk eten.
6 Jul 2022 at 14:35 Just what you need on a Wednesday like this
27 Jun 2022 at 11:18 10/10
28 May 2022 at 15:06 Heerlijk eten! Bezorger kon het huis niet vinden maar belde gelukkig al snel hierover