PAPI CHURRO KORTE MINREBROEDERSTRAAT

PAPI CHURRO KORTE MINREBROEDERSTRAAT Lekkere gerechten!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 35 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Papi Churro Korte Minrebroederstraat. Want to know more? Find out more.

7 Apr 2022 at 15:04 Heerlijk eten, bezorging was 10 minuutjes later dan de bedoeling was maar het was wel nog warm!
11 Feb 2022 at 13:47 maar 5 minuten later dan gewenste bezorgtijd, maar fantastisch lekker en nog warm. Ga zo door!
10 Feb 2022 at 18:41 Beetje aangebrand maar ok
21 Jan 2022 at 18:17 I used to order churros all the time when they first open, they used to be more generous in the portion and not almost burned. This time I got 4 pieces of churros for 7 euros…. I loved this place but don’t leave the churros I’m the oil so long.
11 Jan 2022 at 15:44 Really tasty sandwiches!!!
8 Jan 2022 at 15:25 Beste broodjeszaak van Utrecht wat mij betreft
7 Dec 2021 at 19:19 I think it's really tasty and nice the food here! Only I expected the sandwich was a bit bigger but that's all. And the guys are very friendly!
29 Nov 2021 at 9:13 Ik vond het vrij jammer dat voor wat ik betaalde dat ik best een klein broodje kreeg het vult maar een echte Cubano is een stuk groter.
3 Nov 2021 at 8:44 Heerlijke broodjes, echt een genot
14 Sep 2021 at 15:03 Super lekker en snel!
9 Aug 2021 at 10:50 dit duurde ZO lang! Na 90 minuten wachten waren de toasties verkeerd en churros echt donkerbruin. Een schande.
28 Jul 2021 at 15:24 Op de pan zat te veel mosterd en één helft was zompig van de augurk. (Misschien mosterd en augurk apart verpakken bij bezorgen?) Churro’s niet warm en taai. Kreeg een ‘safe bet’ ipv ‘salt bae’. De mail die ik stuurde, is na 4 dagen nog niet beantwoord.